binnenschrijnwerk

Maatwerk op uw maat!

Inbouw- of opbergkasten in uw werkplek, bureau of berging zorgen voor orde, overzicht en plaatsbesparing. Of een ruime, praktische dressing aan de slaapkamers. SBK is gespecialiseerd in dergelijk maatwerk en regelt het voor u. Het design ervan stemmen zij af op de stijl naar uw wens.

Totaalafwerking ... als het plaatje moet kloppen.

De binnenafwerking van uw woning is een heel project op zich en bezorgt de eigenaar heel wat kopzorgen als het niet goed doordacht wordt aangepakt. SBK Schrijnwerkerij biedt ook totaalafwerking van uw interieur aan: van gyprocwerken tot het leggen en afwerken van laminaatvloeren en het plaatsen van valse plafonds. SBK adviseert, werkt samen met u het totaalconcept uit en gaat dan aan de slag met uw droomproject.

SBK als keukendesigner

Een keuken vertelt veel over uzelf. Het is hier dat uw huis tot leven komt, misschien wel meer dan uw living. In de keuken eet u, werkt u, beleeft u gezellige momenten samen met uw famillie. Een keuken verdient daarom ook een persoonlijke toets. SBK realiseert dat project samen met u. Maatwerk is hier dus echt op zijn plaats. SBK plaatst uw tafel, wandkasten en keukentoestellen in de ideale opstelling: praktisch, mooi en compleet volgens uw karakter.